2008-11-12

Tikslas

Pirmas Kablelio tekstas, parašytas 2008 lapkričio 11 dieną:

Esame linkę padėti tašką, ne tik po to ką rašome, bet ir po to ką staigiai jautėme, po to kas netikėtai užejo į galvą, po to ką greitai žiūrėjome. O kodėl neeiti dar toliau?

Tai yra tas priežastis dėl kurio sukūrėme šitą projektą - padėti kablelį ir rašyti daugiau, matyti daugiau, mąstyti daugiau, jausti daugiau.
Kad čia mes visi galėtume sodinti ir irgi rinkti mintis ir idėjas. Vieta atidaryta visiems, kad pasidalintume mūsų mintimis, prisimindami kad paprasčiausia minčių taip kaip sudėtingiausia, apie mūsų epochos politiką arba apie šito ryto rasą, nesvarbu sudėtingumas - yra maistas, su ta pačia verte, mūsų akiračiui plėstis.

Ir kodėl tai yra svarbu? Nes taip einame link susipratimo tiek savo, tiek kitų atžvilgiu, kurie veža į tarpusavio bendravimą ir bendradarbiavimą, į pažangą visose sferose link bendros gerovės,

Vladas Bartochevis

6 komentarai:

  1. labas,Vladai,jega sumastei taip kalbeti apie TIESA savo sirdy,palaikau ir seksiu visus Jusu uzrasymus siame blog'e.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Teisingai, kablelis! kad mums pavyktų parodyti žmonems kaip yra svarbu visada naudoti kablelį ir niekada nepalikti mūsų svajonių, tikslų, žodžiu - mūsų gyvenimų.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Sveiki,
    tai ką čia darote yra labai gražu, nes tikrai daugybė žmonių padeda tašką ir praranda dayg gražių dalykų savo gyvenime. Linkiu Jums žmonių širdyse pažadinti drąsą dėti kablelius savo gyvenime... :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Sveiki.Ištikrųjų tai idomi idėja, nes kablelis yra geriau negu taškas ar dauktaškis.Kablelis padės ieškoti kitų sprendimo būdų, kalbėtis ir būti išklausytam.

    AtsakytiPanaikinti
  5. Kazkas man karta atsiunte minti:
    "Pasipriesinkim pries armijos isiverzima, nesipriesinkime pries ideju isiverzima"
    Belieka tik zavetis sio zmogaus idejomis!
    Vladai, esu pribloksta..

    AtsakytiPanaikinti
  6. Vladai, Kablelis, kuris gime tavo galvoje, yra vertingas mums...gerai kad nugalejai krize ir eini i prieki!!!!
    Dorte

    AtsakytiPanaikinti